Vanuit eigen leiderschap
deelnemers meenemen in verandering

Trainers

Spring trainers hebben altijd méér dan 10 jaren ervaring in handelingsgericht veranderen én hebben een inhoudelijke specialisatie. Het zijn schapen met vijf poten. Vanuit hun eigen leiderschap nemen ze deelnemers mee in de kort & krachtig aanpak. Gezamenlijk hebben zij resultaten bereikt met tienduizenden deelnemers, in honderden organisaties, in uiteenlopende sectoren.

 • Diederik VincentManaging partner / trainer
  Resultaatgerichte aanpak met de blik op mensen. Open, persoonlijk en direct. Commerciële jurist met verstand van veranderen. Trainer, coach en mediator. Specialismen: commercie, leiderschap en teams.
 • Vera MeijerTrainer / teamcoach
  Brengt afdelingen en organisaties in beweging. Uitnodigend met humor en concreetheid. Integer, respectvol en verbindend met duidelijkheid. Specialismen: communicatie en teams
 • Leonie GebbinkTrainer / teamcoach
  Ervaren trainer, acteur, en (team)coach. Gespecialiseerd in ervarend leren, persoonlijke effectiviteit en teamontwikkeling. Missie: “ Mensen laten houden van de spiegel! ” Zij steekt op mild confronterende wijze deelnemers aan met plezier in leren.
 • Erik du PonTrainer
  Erik gelooft sterk in de kracht van de ervaring en het effect daarvan op de dagelijkse realiteit. Met elkaar experimenteren, uit de bocht vliegen en weer terug de weg op. Veilig, laagdrempelig, confronterend en leerzaam!
 • Karen KnispelTrainer
  Karen Knispel gaat graag aan de slag met talentontwikkeling. Doelgericht, scherp en uitdagend. Kijkt naar wat goed gaat, maar vooral naar wat beter kan. Brengt mensen in beweging, denkt mee, is praktisch, to-the-point en daadkrachtig.
 • Robert SchulteTrainer
  Enthousiaste, sprankelende optimist. Ervaren inspirator. Weet als geen ander mensen te raken en in beweging te zetten. Duizendpoot: auteur, acteur en vooral trainer/coach. Specialismen: commerciële ontwikkeling, creatief denken, (persoonlijk) leiderschap en cultural awareness.
 • Mariet de HaanTrainer
  Een enthousiaste creatieveling. Creëert snel een prettig leerklimaat. Werkt doelgericht, is toegankelijk en komt snel tot de kern. Als trainer-acteur houdt ze van een lichte toon en confronteert waar nodig. Brede ervaring in de profit en non-profit sector. Motto: “Alles wat aandacht krijgt, groeit!”
 • Anette DerksTrainer / coach
  Annette kenmerkt zich door haar: scherpe manier van kijken, humor en betrokkenheid. Ze focust zich op de kwaliteiten die er al zijn! Ze puzzelt met je mee, geeft heldere feedback op een laagdrempelige en veilige manier.
 • Kirstin op het VeldTrainer
  Neemt mensen mee, is laagdrempelig en creëert ontspanning om de diepte op te zoeken. Kan goed aansluiten bij verschillende doelgroepen. Houdt van: leiderschap, samenwerken en commercie.
 • Astrid van den BergTrainer
  Communicatieadviseur, schrijver in hart en nieren en trainer vanuit enthousiasme voor haar vak. Gespecialiseerd in begrijpelijk schrijven voor alle taalniveaus. Overtuigd van de kracht van een helder en herkenbaar verhaal.
 • Mariska van VeenenTrainer / coach
  Mariska heeft een creatieve en resultaatgerichte aanpak. Ze weet snel een veilig leerklimaat te creëren waarin deelnemers stappen durven te zetten in nieuw gedrag. Met humor, directe feedback en blik op de praktijk.

Footer