Vanuit eigen leiderschap
deelnemers meenemen in verandering

Trainers

Spring trainers hebben altijd méér dan 10 jaren ervaring in handelingsgericht veranderen én hebben een inhoudelijke specialisatie. Het zijn schapen met vijf poten. Vanuit hun eigen leiderschap nemen ze deelnemers mee in de kort & krachtig aanpak. Gezamenlijk hebben zij resultaten bereikt met tienduizenden deelnemers, in honderden organisaties, in uiteenlopende sectoren.

 • Diederik VincentManaging partner / trainer
  Resultaatgerichte aanpak met de blik op mensen. Open, persoonlijk en direct. Commerciële jurist met verstand van veranderen. Trainer, coach en mediator. Specialismen: commercie, leiderschap en teams.
 • Ellis BuisTrainer / schrijfcoach / auteur
  Is praktisch en plezierig in de omgang en dat zie je terug in haar trainingsaanpak. Leert zakelijke schrijvers precies dat wat ze nodig hebben om hun tekst naar een hoger plan te tillen.
 • Leonie GebbinkTrainer / teamcoach
  Ervaren trainer, acteur, en (team)coach. Gespecialiseerd in ervarend leren, persoonlijke effectiviteit en teamontwikkeling. Missie: “ Mensen laten houden van de spiegel! ” Zij steekt op mild confronterende wijze deelnemers aan met plezier in leren.
 • Stephanie HulshofTrainer
  Altijd op zoek naar verbinding, drijfveren en eigen kracht van mensen. Word blij van bewustwording en innerlijke groei bij mensen. Ik train in een ontspannen sfeer waarin gelachen mag worden, maar waarin ik diepgang niet schuw.
 • Marit WisselinkTrainer / Coach
  Een respectvolle analytische luisteraar die overzicht creëert en ruimte geeft aan groei en verandering. Werkt oplossingsgericht met focus op datgene doen wat werkt, met aandacht voor eigenheid, zelfinzicht en zelfsturing. Met oog voor aansluiting bij de werkpraktijk.
 • Annelies IbesTrainer / Coach
  Fail – try again – fail better. Als acteur / trainer / coach begeleidt Annelies dit meanderende proces. Ze doet dit op een ethische manier, speels spiegelend, oplossingsgericht, en suggesties biedend.
 • Mariet de HaanTrainer
  Een enthousiaste creatieveling. Creëert snel een prettig leerklimaat. Werkt doelgericht, is toegankelijk en komt snel tot de kern. Als trainer-acteur houdt ze van een lichte toon en confronteert waar nodig. Brede ervaring in de profit en non-profit sector. Motto: “Alles wat aandacht krijgt, groeit!”
 • Anette DerksTrainer / coach
  Annette kenmerkt zich door haar: scherpe manier van kijken, humor en betrokkenheid. Ze focust zich op de kwaliteiten die er al zijn! Ze puzzelt met je mee, geeft heldere feedback op een laagdrempelige en veilige manier.
 • Rickert BlokhuisTrainer / Coach / Acteur
  Draagt graag bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de werkende mens. Kernwoorden; er zijn, veiligheid, ervaren, confronteren en resultaten boeken. Met veel energie en plezier verzorgt hij interventies op gebied van leiderschap, persoonlijke effectiviteit en communicatie
 • Astrid van den BergTrainer
  Communicatieadviseur, schrijver in hart en nieren en trainer vanuit enthousiasme voor haar vak. Gespecialiseerd in begrijpelijk schrijven voor alle taalniveaus. Overtuigd van de kracht van een helder en herkenbaar verhaal.
 • Mariska van VeenenTrainer / coach
  Mariska heeft een creatieve en resultaatgerichte aanpak. Ze weet snel een veilig leerklimaat te creëren waarin deelnemers stappen durven te zetten in nieuw gedrag. Met humor, directe feedback en blik op de praktijk.

Footer